Наталія Карауш-Кармазін стала лауреатом премії молодим науковцям Черкащини

У Черкаській облдержадміністрації визначили кандидатури на присудження обласної премії молодим науковцям Черкащини у 2022 році. Однією з лауреаток Премії стала Наталія Миколаївна Карауш-Кармазін – кандидат хімічних наук, науковий співробітник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Протягом 2014–2021 рр. Н. М. Карауш-Кармазін у співавторстві підготовлено до друку та опубліковано 65 наукових праць, з яких 32 наукові статті у міжнародних рейтингових виданнях з імпакт-фактором, що індексуються у базі даних «Scopus», а також розділи «Furans and their Benzo Derivatives: Structure» та «Aromaticity of Heterocirculenes», опубліковані в міжнародних виданнях Elsevier та Multidisciplinary Digital Publishing Institute, та монографія «Електронна будова та спектральні властивості гетероциркуленів» виданої українською та англійською мовами.

Премію молодим науковцям заснували минулоріч, аби підтримати наукову спільноту області та мотивувати молодих науковців. Цього року із 23 претендентів комісія визначила 10 номінантів: 8 молодих науковців і 2 колективи науковців.

Вітаємо Наталію Миколаївну з отриманням диплома і звання лауреата премії молодого науковця Черкащини та бажаємо нових здобутків на науковій ниві!