У Черкаському національному університеті відбулось вручення дипломів бакалаврів

       

     

30 червня 2022 року в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврів. В ННІ природничих та аграрних наук цього року дипломи отримали 43 випускника спеціальностей 091 Біологія, 101 Екологія, 102 Хімія, 014 Середня освіта (біологія та здоров’я людини) та 014 Середня освіта (хімія).

Ці випускники для нас особливі. Адже вони змогли повністю опанувати програму навчання в умовах пандемії та війни.

За дорученням ректора університету, дипломи випускникам ННІ природничих та аграрних наук вручала проректор Галина Миколаївна Гаврилюк. Четверо студентів отримали дипломи з відзнакою. Це – Діана Кирдода (Біологія), Ілона Крижбом (Середня освіта. Хімія), Юліана Соколенко (Біологія) та Маряна Чернюк (Хімія).

Серед випускників двоє є продовжувачами династій, які здобувають освіту в ННІ природничих та аграрних наук. Тетяна Скорик здобула освіту біолога в 1997, а сьогодні диплом біолога отримав її син Сергій. Подружжя Вадима та Світлани Соколенків закіничили природничий факультет у 1994, а сьогодні диплом біолога отрамала їхня донька Юліана.

На урочистостях присутні дякували Збройним силам України за можливість продовження навчання. Випускники дякували своєму університету, викладачам, батькам за надані можливості і за ті двері, які для них відчиняються в доросле життя. Святковий настрій створювлали відеовиступи учасників новоствореної в університеті вокальної студії «Voices» та самих випускників. Від викладачів студенти почули напутні слова та запрошення вступати до магістратури.

Щиро вітаємо наших випускників!