Студенти-екологи будуть навчатись у ПрАТ «МХП» за дуальною освітою

Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, у рамках договору про співпрацю з агропромисловим холдингом «Миронівський хлібопродукт», підписали угоду про спільну підготовку фахівців-екологів.

Працівники ПрАТ «МХП» провели в університеті зустріч із студентами, під час якої презентували підприємство та перспективи роботи для молодих фахівців. У ході подальшого конкурсного відбору працівники «Миронівського хлібопродукту» відібрали трьох студентів 4 курсу спеціальності 101 Екологія для проходження стажування – Яну Пастернак, Тетяну Полішко та Назара Зінченка.

Протягом 2 семестру 2022/2023 н.р. будуть навчатись за дуальною освітою – частину коптетентностей, визначених освітньою програмою, вони будуть здобувати на підприємстві та поєднувати навчання в ЧНУ. Заплановано, що студенти-екологи матимуть змогу ознайомитись із роботою 5 підрозділів ПрАТ «МХП» на території Черкаської області. У цей час вони будуть отримувати заробітну платню від підприємства.

Для студентів-екологів це унікальна можливість підвищити свій рівень практичної підготовки та готовність працювати на первинних посадах як екологи.