В ННІ природничих та аграрних наук відбувся випуск магістрів

В ННІ природничих та аграрних наук відбувся випуск магістрів

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам.

10 січня дипломи отримали 27 випускників ННІ природничих та аграрних наук. Вони успішно завершили навчання за спеціальностями: 102 Хімія (хімія), 091 Біологія (Біологія), 091 Біологія (Лабораторний аналіз), 101 Екологія, 014 Середня освіта (біологія та здоров’я людини), 014 Середня освіта (хімія).

Дев’ять студентів за результатами навчання отримали дипломи з відзнакою: Катерина Біляєва, Лілія Жила, Анастасія Зеленська, Сніжана Мартинюк, Анастасія Мусієнко, Марина Демиденко, Марина Зайцева, Дмитро Гелеверя та Марина Семенова.

За дорученням ректора університету, почесну місію вручення дипломів виконав проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Васильович Спрягайло.

Випускників прийшли привітати викладачі ННІ природничих та аграрних наук, батьки та близькі. На адресу випускників лунали теплі слова і привітання, а вчорашні студенти говорили прощальні слова вдячності своїй alma mater. Та передовсім усі подякували захисникам України, завдяки яким мали змогу працювати і навчатися. Вшанували тих, хто загинув за Україну.

Щиро вітаємо магістрів із завершенням навчання! Бажаємо професійного зростання, успішного особистого життя в незалежній мирній Україні!