У Черкаському національному відбулось урочисте вручення дипломів магістрам

Цього року 870 студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького успішно здобули ступінь магістра!

В ННІ природничих та аграрних наук 55 випускників отримали дипломи магістрів. Вони успішно виконали навчальний план за освітніми програмами: Біологія, Лабораторний аналіз, Екологія, Хімія, Середня освіта (біологія та здоров’я людини), Середня освіта (хімія).

Дипломи з відзнакою отримали 15 випускників: Марина Невʼязана, Діана Кирдода, Катерина Коломієць, Дарʼя Курбатова, Богдан Піддубний, Юліана Соколенко Світлана Неділя, Ольга Ковтун, Тетяна Корнієнко, Катерина Кравченко, Марія Сільвашко, Олексій Азаркін, Діана Шкунида, Альона Лукʼяненко та Вікторія Таран.

Випускників вітали: проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло, директор інституту Максим Гаврилюк, куратори, викладачі, рідні та друзі. Випускники із словами вдячності звертались до викладачів та Збройних сил України.

Вітаємо наших студентів з успішним завершенням навчання в магістратурі та бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!

Більше про подію - на сайті ЧНУ: https://cdu.edu.ua/news/chnu-vypustyv-mahistriv.html